sto kolorów kuchni

Blog przeniesiony: http: stokolorowkuchni.blogspot.com

Wpis

wtorek, 16 grudnia 2014

Likier czekoladowy

Likier znajduje się tutaj.

 

 likier_czekoladowy1aa

 


 

 

likier_czekoladowy_aa

Print

Szczegóły wpisu

Tagi:
Kategoria:
Autor(ka):
kabamaiga
Czas publikacji:
wtorek, 16 grudnia 2014 09:22

Komentarze

Dodaj komentarz

  • Gość Eliza napisał(a) z *.dynamic.chello.pl komentarz datowany na 2014/12/16 09:32:33:

    Bardzo kuszący, lubię takie slodkie likiery :)

  • wedelka napisał(a) komentarz datowany na 2014/12/16 10:19:35:

    Smakowity :)

  • smacznapyza napisał(a) komentarz datowany na 2014/12/16 11:01:37:

    i ja zrobiłam podobny !

  • majazteca napisał(a) komentarz datowany na 2014/12/16 11:55:04:

    Pieknie sfotografowany Karolciu ;) Nie ma to jak domowy likier. Ja chyba tez skusze sie na jakis nowy smak...

  • mikimama napisał(a) komentarz datowany na 2014/12/16 12:53:02:

    Taki likier to fajna sprawa na babskie pogaduchy...

  • izaa_a napisał(a) komentarz datowany na 2014/12/16 13:56:50:

    brzmi i wyglada pysznie

  • wedith napisał(a) komentarz datowany na 2014/12/17 10:41:51:

    Taki likierek to bym sama w kącie piła ;) :):):) Świetny pomysł na święta :)

  • majanaboxing napisał(a) komentarz datowany na 2014/12/17 15:02:40:

    Jest cudowny!
    Piękne zdjęcia. A likieru chętnie bym się napiła. Robiłam kiedyś podobny, wspaniale smakował. Może zrobię?

  • jolantaszyndlarewicz napisał(a) komentarz datowany na 2014/12/17 18:27:50:

    Takie domowe likiery to nasz konik:) ... zawsze jest kilka na półce:)

  • Gość MK napisał(a) z *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl komentarz datowany na 2014/12/22 00:01:59:

    A gdyby tak zamiast gorzkiej czekolady - kakao (rozpuszczone wcześniej w tych 300 ml mleka) a zamiast wódki spirytus (jako że mocniejszy, to powiedzmy 150 ml spirytusu zamiast 200 ml wódki)?
    Kakao jest intensywniejsze niż gorzka czekolada, więc może wystarczyłoby 50-70 g.

    Co o tym sądzicie?

  • kabamaiga napisał(a) komentarz datowany na 2014/12/22 22:08:11:

    Mk widziałam gdzieś taki przepis. Nie pamiętam proporcji niestety. Gdzieś na jakimś blogu. Chyba anglojęzycznym, ale głowy nie dam sobie obciąć.

  • Gość STS napisał(a) z *.adsl.inetia.pl komentarz datowany na 2014/12/22 23:47:57:

    Pyyychota!

  • Gość nasza napisał(a) z *.swiecie.vectranet.pl komentarz datowany na 2014/12/23 09:57:06:

    Przydałoby się trochę doświetlić, bo szyszki są jak węgle. Fotografować normalnie, a nie z góry. I na litość boską, wyprasuj to, co widać w tle, bo z tymi zagnieceniami wygląda to obrzydliwie!

  • kabamaiga napisał(a) komentarz datowany na 2014/12/23 11:04:16:

    Nasza dziękuję za dobre rady.

  • Gość Anka napisał(a) z *.tktelekom.pl komentarz datowany na 2015/05/15 23:50:15:

    Proponuję zamiast wódki do likierów używać Golden Rumu . Daje to lepszy posmak niż przy zwykłej wódce.

  • Gość hohe napisał(a) z *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl komentarz datowany na 2015/05/23 16:31:45:

    Co może się stać, jak dam przyprawę z mąką? ;)

  • kabamaiga napisał(a) komentarz datowany na 2015/05/24 15:23:17:

    Hohe a jadasz surową mąkę? Bo ja nie.

Dodaj komentarz

Kalendarz

Wrzesień 2017

Pn Wt Śr Cz Pt So Nd
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Wyszukiwarka

Kanał informacyjny

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Wszystkie zdjęcia są moją własnością. Kopiowanie i umieszczanie w innych miejscach jest odpłatne.




Kontakt: kabamaiga@gmail.com


Teraz w kuchni


Można mnie tutaj znaleźć

Durszlak.pl

Mikser Kulinarny - blogi kulinarne i wyszukiwarka przepisów

Top Blogi

Smaczneblogi.pl