sto kolorów kuchni

Blog przeniesiony: http: stokolorowkuchni.blogspot.com

Wpis

¶roda, 11 marca 2015

Chleb pszenno-żytni z prażon± m±k±

 

Zapraszam tutaj

 

chleb_pszennoytni_z_praon_mk_aa

 

chleb_pszennoytni_z_praon_mk1aa

Print

Szczegóły wpisu

Tagi:
Kategoria:
Autor(ka):
kabamaiga
Czas publikacji:
¶roda, 11 marca 2015 20:00

Komentarze

Dodaj komentarz

  • Go¶ć piegusek1976 napisał(a) z *.adsl.inetia.pl komentarz datowany na 2015/03/11 22:45:39:

    jak ja Wam zazdroszczę tego koloru!!! wspaniale Ci wyrósł, dziękuję za wspólnie spędzony czas i do kwietnia:)

  • margot11 napisał(a) komentarz datowany na 2015/03/12 07:16:06:

    Karolina , mi tez popękał , to chyba taki typ, jak minimalnie nie wyro¶nie tyle co trzeba i 2 minuty za wcze¶nie pójdzie do pieca pęka:D Ale kolor mamy identyczny , te popękane chyba ładniej się rumieni± :)
    Smak ma pyszny to prawda i tylko prawda

  • mikimama napisał(a) komentarz datowany na 2015/03/12 07:33:39:

    Ale bym zjadła takiego chleba...

  • Go¶ć amber napisał(a) z *.adsl.inetia.pl komentarz datowany na 2015/03/12 08:13:41:

    Jest bardzo ładny Karolina!
    Jak pęka to znaczy za mało wyrósł.
    Ja przetrzymałam go tak długo aż prawie wychodził z foremki.
    Smacznego!

  • wiosenka27 napisał(a) komentarz datowany na 2015/03/12 08:21:17:

    Nie dałam rady. Ale pewnie go jeszcze kiedy¶ upiekę

  • Go¶ć Jswm napisał(a) z *.static.ip.netia.com.pl komentarz datowany na 2015/03/12 10:27:15:

    Bardzo ładne, rumiane i "u¶miechnięte" chlebki :)

  • izaa_a napisał(a) komentarz datowany na 2015/03/12 11:01:58:

    przepiekny chlebek!!!

  • ogrodybabilonu napisał(a) komentarz datowany na 2015/03/12 11:33:53:

    Wspaniały wypiek, lubię takie popękane! Dziękuję za marcowe wspólne chwile!

  • Go¶ć Konwalie w kuchni napisał(a) z *.internetdsl.tpnet.pl komentarz datowany na 2015/03/12 12:09:04:

    Mój tez popękał, ale mnie się to akurat bardzo podoba.:)
    Dziękuję za wspólny czas!

  • Go¶ć Smakowe Kubki napisał(a) z *.neoplus.adsl.tpnet.pl komentarz datowany na 2015/03/12 12:26:11:

    Mój też niezbyt wyrósł, bo zakwas się rozleniwił, jakie¶ przesilenie przedwiosenne, czy co? Ale na szczę¶cie chleby jadalne, bez zakalca i pyszne bardzo.Pozdrawiam

  • jolantaszyndlarewicz napisał(a) komentarz datowany na 2015/03/12 13:15:08:

    Ja tam lubię jak tak popękaj±:) ... mi też zawsze troszkę pęka i to w nim uwielbiam:). Bardzo cieszę się, że Wam smakował:) buziaki

  • Go¶ć alucha napisał(a) z *.static.ip.netia.com.pl komentarz datowany na 2015/03/12 14:43:43:

    Najważniejsze, że smakował! A pęknięcia ja lubię :)
    Dziękuję za kolejne pieczenie :)

  • majanaboxing napisał(a) komentarz datowany na 2015/03/12 14:58:51:

    Piękny jest ten chlebek. Cudowne pęknięcia. Taki domowy, pachn±cy, cudowny po prostu,
    Pozdrawiam :)

  • Go¶ć Małgosia z Akacjowego Bloga napisał(a) z *.dynamic.chello.pl komentarz datowany na 2015/03/12 16:07:47:

    Mimo pęknięć chlebki piękne, rumiane, a najważniejsze smaczne :) Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za wspólny czas :)

  • Go¶ć urszula napisał(a) z *.play-internet.pl komentarz datowany na 2015/03/12 16:08:21:

    Dziękuję za wspólne pieczenie, chlebki nader udane :)

  • Go¶ć CO MI W DUSZY GRA napisał(a) z *.sta.asta-net.com.pl komentarz datowany na 2015/03/12 17:59:14:

    Chlebek piękny, a pęknięcia dodaj± mu uroku. dziękuję za wspólne pieczenie.
    Pozdrawiam.

  • Go¶ć Kulinarne przygody Gatity napisał(a) z *.neoplus.adsl.tpnet.pl komentarz datowany na 2015/03/12 19:34:41:

    Wcale mi te pęknięcia nie przeszkadzaj±, dzięki za wspólny czas :-).

  • aciri napisał(a) komentarz datowany na 2015/03/12 19:44:10:

    Grunt, że smakował :) ¦licznie Ci się przyrumieniły.

  • Go¶ć Marzena napisał(a) z *.ssp.dialog.net.pl komentarz datowany na 2015/03/12 23:54:18:

    Ale te pęknięcia dodaj± mu uroku i wyobraĽnia pracuje:-) Dzięki za wspólne pieczenie:-)

  • Go¶ć Gucio napisał(a) z *.ronus.pl komentarz datowany na 2015/03/13 09:50:54:

    Popękane bochenki maj± swój urok i zawsze smakuj± znakomicie.
    Dziękuje za wspólne pieczenie.

  • paula.20.06 napisał(a) komentarz datowany na 2015/03/13 13:37:42:

    Piękne i smakowite chlebki :)

  • Go¶ć Dorota napisał(a) z *.lodz.mm.pl komentarz datowany na 2015/03/14 15:12:59:

    Ależ on ma chrupi±c± skórkę. Dziękuję za wspólne pieczenie.

  • bozena-1968 napisał(a) komentarz datowany na 2015/03/15 08:54:13:

    Pyszny chlebek..dzięki za wspólne pieczenie.

  • ugotujmyto.pl napisał(a) komentarz datowany na 2015/03/15 16:51:29:

    Wspaniale upieczony :) Dziękuję za wspólne pieczenie i pozdrawiam :)!

  • Go¶ć arnika napisał(a) z *.gdansk.vectranet.pl komentarz datowany na 2015/03/15 17:34:38:

    Wspaniały! Uwielbiam takie spieczone skórki, pycha! Dziękuję za wspólne pieczenie:)

  • lucynella napisał(a) komentarz datowany na 2015/03/18 09:19:08:

    Jaki przypieczony !! Aż mam ochotę wgryĽć się w jego chrupi±c± skórkę :D

Dodaj komentarz

Kalendarz

Czerwiec 2017

Pn Wt ¦r Cz Pt So Nd
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Wyszukiwarka

Kanał informacyjny

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Wszystkie zdjęcia s± moj± własno¶ci±. Kopiowanie i umieszczanie w innych miejscach jest odpłatne.




Kontakt: kabamaiga@gmail.com


Teraz w kuchni


Można mnie tutaj znaleĽć

Durszlak.pl

Mikser Kulinarny - blogi kulinarne i wyszukiwarka przepisów

Top Blogi

Smaczneblogi.pl